PLM Concepts

 

"Professionele tegelwerken met meer dan 20 jaar ervaring."

Contacteer ons

Geef uw ruimte een smetteloze uitstraling!

Professioneel uw badkamer laten betegelen te Antwerpen.

Wilt u uw badkamer renoveren of bent u bezig met het plannen van uw nieuwbouw? In beide gevallen kan u terecht bij PLM Concepts. Wij verzorgen de betegeling van uw nieuwe of vernieuwde badkamer tot in de puntjes. U kan al het voorbereidende werk aan ons overlaten. Als er afbraakwerken nodig zijn, dan nemen wij die voor onze rekening.

Door onze samenwerking met enkele vooraanstaande leveranciers kunnen we u de laatste innovaties op het vlak van tegels aanbieden, naast een zeer aantrekkelijke prijs. U kan ook altijd advies bij ons inwinnen over welk materiaal ideaal is in uw badkamer. PLM Concepts is daarbij gespecialiseerd in de betegeling met natuursteen en kan allerhande maatwerk leveren voor uw badkamer. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u!

Neem PLM Concepts in de arm om deskundig uw badkamer te betegelen in Antwerpen of omstreken. U kan ons bereiken op ons telefoonnummer of via het mailformulier, op elk moment van de dag. Vertrouw op ons vakmanschap, geniet van onze scherpe prijzen. Wij zorgen steeds voor een snelle offerte na bezichtiging van de ruimte.


Clikc+