PLM Concepts

 

"Professionele tegelwerken met meer dan 20 jaar ervaring."

Contacteer ons

Geniet van uw tuin in stijl!

Laat PLM Concepts uit Kapellen uw terras aanleggen te Antwerpen en omgeving.

Verwen uzelf met een piekfijn tuinterras en neem PLM Concepts in de arm om uw idee te realiseren. Hoe beter om van tuin en zon te genieten dan met een onberispelijk betegeld tuinterras? PLM Concepts biedt u een professionele dienstverlening aan voor een scherpe prijs. Wij kunnen bogen op meer dan twintig jaar ervaring in vloer- en tegelwerk, binnen en buiten Vlaanderen.

PLM Concepts biedt u de mogelijkheid om via onze leveranciers terrastegels aan te kopen aan een aantrekkelijke prijs. Bovendien heeft u een ruime keuze tussen kwaliteitsvolle materialen die in lijn zijn met de laatste trends en innovaties. Wij geven u graag advies indien u niet zeker weet welke terrastegel u wilt laten aanleggen in Antwerpen of omstreken. Bekijk zeker ook eens onze overige diensten en ontdek waarmee wij u nog allemaal van dienst kunnen zijn!

PLM Concepts uit Kapellen garandeert een service uitgevoerd met het grootste vakmanschap en een bevredigend resultaat. Wilt u uw terras laten aanleggen in de regio Antwerpen of heeft u nog vragen? Wij staan u graag te woord. U kan ons telefonisch of via het mailformulier contacteren, de hele dag door. Zou u graag een prijsberekening krijgen? Reken op een snelle en vrijblijvend offerte na een eerste overleg.


Clikc+